Svend og Stina – landets lækreste makkerpar – søger ny familie sammen

Svend og StillaDet lille, glade livsstykke, Stina, blev fundet løbende herreløs rundt på Helmer Søgaards Alle på Amager sammen med sin tilsyneladende bedste ven, Galgo’en Svend, der er den blideste, blødeste og kærligste hund, der er sat på denne jord. Det meget umage par er SÅ glade for hinanden. Der er ingen tvivl om, at de er venner for livet, og det bånd, der er imellem de to, det nænner vi ganske enkelt ikke at bryde. Derfor søger vi en skøn familie, der vil adoptere begge to, så de fortsat kan følges ad igennem livet. Stina er hvalp med alt hvad det indebærer. Der skal trænes i alt lige fra renlighed, lydighed og alene-hjemme.
Hun er en lille guldklump på ca. 12 uger, som vi forestiller os har noget Australsk Sheperd (også kaldet Aussie) i sig. Hun er meget livlig og fuld af krudt i rumpetten, og hvis der er hyrdehund i hende, som vi har på fornemmelsen, så får hun brug for en familie, der forstår en hyrdehunds sind og ved hvad netop de racer har brug for. Hun kommer til at kræve rigtig meget mental stimuli og vil vokse op og blive en smuk tøs, der har brug for opgaver i form af sport/agillity eller lignende, for at trives optimalt. For at komme i betragtning til Svend og Stina, så skal man have mange års personlig hundeerfaring, så man ved, hvad netop de to racer har brug for. Den familie, der får fingrene i disse to, er de heldigste i hele verden.

Du kan læse mere om de to basser på www.dyrevaernet.dk