Svend og Stinas Lykkedag!

SÅ er Svend og Stina hentet af deres nye helt igennem fantastiske familie. Deres nye ejer, Lisbet, er uddannet dyrepasser og har i forvejen to tæver og har som indehaver af en af Jyllands smukkeste dyrepensioner i Sabro, et kæmpe dyrehjerte. Da hun så Svend og Stina, var hun ikke i tvivl om, at der var plads til dem i hendes hjem. Mødet mellem vores smukke, umage hunde-par og Lisbet’s to egne hunde PLUS kæresten Golden Retriever-han, gik ud over al forventning. Især de to drenge, Svend og den meget glade Retriever-fyr, faldt fuldstændig i hak, og vi fik set en HELT ny og ekstremt livlig side af vores stille, blide Svend.

Omkring børnene var Svend og Stina også helt på det rene med det. Det var en meget smuk og fin oplevelse at se Svend i sit blideste øjeblik, når de to børn var omkring ham. Stina elsker jo bare alt, hvad hun bliver præsenteret for, så nu er hele familien på vej til Jylland og begyndelsen på et nyt kapitel med to DEJLIGE hunde mere i flokken kan begynde.

Selvom de er hinandens modsætninger, er Svend og Stina bedste venner. Derfor vurderede personalet hos Dyreværnet, at de skulle flytte ud til den samme familie.

Vi ønsker familien ALT det bedste, og de har lovet, at vi nok skal komme til modtage opdateringer fra Svend og Stina’s nye liv! Vi kunne ikke have drømt om noget bedre for det umage par!