Eurovision besøg hos Dyreværnet

Der blev drysset Eurovision stjernestøv ud over Dyreværnets internat i Rødovre, da hele to deltagere kom forbi internatet, for at udføre frivilligt arbejde.

Dilara Kazimova og András Kállay-Saunders, der repræsenterer henholdsvis Azerbaijan og Ungarn ved  Eurovision 2014, besøgte torsdag den 1. maj Dyreværnet. Begge er de engageret i dyrevelfærd, og havde afsat et par timer af til at udføre frivilligt arbejde på internatet i Rødovre.

Det blev til gåture med miniature gravhunden Nanna og foxterrieren Quick og sjov og ballade med Grand Danoisen Idéfix. Dilaras drøm er at åbne et internat i Baku, så det var med stor interesse, at hun blev vist rundt af Dyreværnets udrykningsleder Nina Amdi Carlsen.

– Det var en virkelig gribende oplevelse for mig at besøge Dyreværnet, fortalte Dilara, der havde medbragt navneskilte til tre af de hjemløse hunde på internatet.

Dilara kan ses i den første semifinale, som sendes den 6. maj på DR. Dilara fik produceret en fin film fra sit besøg hos Dyreværnet. Den kan du se lige her: www.youtube.com/watch?v=MANdkxOAdF4