Historien om 60 misrøgtede hunde

Tirsdag den 20 maj 2014 fik Dyreværnet overdraget 60 misrøgtede hunde. Ejeren var samme dag blevet frakendt retten til at have med dyr at gøre. Siden de mange snuder ankom til internatet, har vi haft mere travlt end nogensinde.

Selv har jeg sovet 3 timer hver nat siden tirsdag. Jeg arbejder fra kl. 7.00 – 2.00 og har gjort det seks dage i træk. Det kan mærkes. Derfor håber jeg, at I skønne læsere, vil bære over med mine stavefejl.
60 hunde. Det er mange. Normalt bor der va. 40 hunde, 40 katte og 40 smådyr på vores internat. Det gjorde der også i tirsdags – indtil kl. 16. Så blev antallet af beboere øget væsentligt. De 60 hunde kommer fra en dyreværnssag, som vi fik anmeldt i foråret 2013. Nu er de endelig vores. De går en bedre fremtid i møde. Deres fortid har ikke været god.

Hele personalet og alle voers frivillige har arbejdet i døgndrift for at få de små haler til at logre. Og det gør de nu. Dyreværnets hjemmeside er opdateret med de seneste nyheder, dem kan du læse HER

Har du lyst til løbende at blive opdateret, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Her vil vi orientere om, hvordan det går de små snuder. Tilmeldingsformularen finder du HER

Demange hunde har det allerede bedre. De har fået liv i øjnene og nyder at løbe rundt. Selv “kom jeg til” at tage en lille trold med hjem i fredags. Ikke fordi jeg skal beholde ham…… men han havde været i narkose i fredags og var lidt groggy. Så ER det altså bare bedre at sove i en menneskeseng….

Nu må det være ved at være sovetid for både den lille vose og mig selv….vi trænger begge to til en lur (hjerte)


,