Dyreværnet sæson 2 kommer på TV3

Det var en skøn mail jeg modtog i tirsdags. I den stod nemlig, at Dyreværnet sæson 2 vil blive vist på TV3. Nu glæder vi os til endnu engang at vise jer, hvordan vi arbejde i vores lille dyreværnsforening.

Jeg husker så tydeligt den aften i september 2013, hvor “Dyreværnet” program 1 tonede frem på TV3. Jeg sad på mit kontor sammen med både medarbejdere og frivillige og alle klappede, da introen bragede ud ad skærmen. Vi sad tæt. Rummet var pakket.  Men det der fyldte mest, var den håbefulde stemning. Kunne denne dokumentarserie redde os? Ville den betyde noget for vores fremtid? Ville det gavne dyrene, at vi nu pludselig var blevet til et TV-program?

I dag, næsten et år senere ved vi, at udsendelserne kom til at ændre alt. Dyreværnet er ikke længere en lille forening i Rødovre. Vi modtager langt flere anmeldelser om misrøgt af dyr. Danskerne kender os for vores NO KILL-politik. De ved, at vi redder dyrene, hvis vi overhovedet kan. Vi har nu 134.000 aktive følgere på facebook.

Vi har modtaget tusindevis af henvendelser med spørgsmålet: “Kommer der en ny sæson”, “Kan I ikke lave flere programmer?” og nu kan vi offentliggøre, at der kommer en sæson 2. Hvornår ved vi ikke. Men mon ikke det bliver i løbet af efteråret. Det satser vi på.

TV3 har sendt os en lille appetitvækker på den kommende programrække. Hvis du har lyst til at se den, så har du mulighed for at gøre det lige her.

Vi ses… på TV3 (hjerte)