ENDNU EN SUCCES VED ÅBENT HUS HOS DYREVÆRNET

Søndag d. 24. august 2014 slog Dyreværnet endnu en gang dørene op til Åbent Hus. Det var med spænding i maven at jeg kørte af sted til Dyreværnet denne morgen. Vejrudsigten havde lovet regn, og jeg frygtede at det ville kunne mærkes i antallet af besøgende. Det gjorde det heldigvis ikke!

I år strømmede det nemlig ind med glade besøgende fra nær og fjern, og da vi havde rundet den 1.000 besøgende, var der ingen tvivl om at Åbent Hus 2014 var en succes. Den interesse der blev vist for arrangementet var meget overvældende, og det varmede helt ind i Dyreværnets menneske- og dyrehjerter.

Dagens program bød blandt andet på rundvisninger i staldene, hvor de besøgende kunne hilse på alle dyrene. Vores sponsorer, samarbejdspartnere og personale afholdte desuden en række spændende foredrag. Her kunne man høre Krybdyrinternatet fortælle om at holde krybdyr, opleve Dyreværnets udrykningsleder Nina Amdi Carlsen berette om de mange dyreværnssager hun årligt behandler, og få gode råd fra foderkonsulenten Hills. Pindsvinevennerne havde taget små pindsvineunger med, som man kunne holde, og de informerede om, hvad man skal være opmærksom på, når man har med pindsvin at gøre. Kattens værn fortalte om deres arbejde, og forsikringsselskabet Topdanmark holdt et oplæg om, hvorfor det er en god idé at tegne en dyreforsikring. Maria fra Dyreværnets adoptionskontor berettede desuden om, hvordan vi hjælper dyrene med at finde det helt rigtige hjem.

Det var en usædvanlig travl dag på internatet, hvor alle dyrene fik meget opmærksomhed. Personalet sikrede dog, at dyrene ikke blev stressede, og da dørene blev lukket igen, fik vi alle en god nats søvn.

Der var flere der kom og fortalte mig, at de havde læst om arrangementet på denne blog. Det blev jeg meget glad for at høre. Jeg vil derfor gerne sige stor tak til alle Ude & Hjemme’s læsere der lagde vejen forbi. Det er dejligt at have så engagerede læsere som jer!

Håber at vi ses til Åbent Hus næste år.

Potedask fra Signe


,