KOM OG MØD DEN ENESTÅENDE FRØKEN

Frøken

Husker du dyreværnssagen med de 60 hunde, som blev hentet af Dyreværnet i maj i år? Alle hundene har heldigvis fået nye hjem – undtagen skønne Frøken. Hos Dyreværnet forstår vi slet ikke, hvordan det kan være at hun er hos os endnu, for hun er den kæreste chihuahua-blanding på cirka 2 ½ år, som har de smukkeste farver i pelsen. Hun har den største og dejligste personlighed, vi længe har stiftet bekendtskab med, er ekstremt glad, imødekommende og vader lige ind i en med træsko på… hvis man falder i hendes smag. Frøken er nemlig en dame med meninger, så hun er helt klart med til at vælge sin nye ejer.

Hun har haft det lidt svært med andre hunde, men hun har naturligvis også haft sine hvalpe at passe på. Det står dog HELT klart, at hver gang nogle andre af de 60 hunde fra samme sag har besøgt os, så er Frøken livet helt op. Hun ville ELSKE at komme ud til en anden ekstrem legesyg hund, der kan følge med Frøkens tempo. Men hun ville ligeså meget elske, at komme ud i et hjem, hvor hun kan være sammen med sin ejer det meste af tiden, da hendes behov for at putte-hygge, kramme og kysse er lige så stort, som hendes hyperaktive lege-gen, så hendes nye familie skal have GOD tid til at være sammen med hende.

SAMTLIGE på Dyreværnet er fuldkommen forelsket i lille Frøken, og vi er alle dybt misundelige på den heldige familie, der bliver godkendt til hende, for hun er om nogen et livsstykke, og har taget ALT og alle med storm. Efter hendes hvalpe har fået nyt hjem, er hun blomstret op, som vi aldrig har set en hund blomstre op før. Det har været fantastisk at være vidne til. Hun har aldrig prøvet at være alene uden andre hunde ved sin side, hun er renlig, og har ikke nogen erfaringer med børn. Hun har tandsten i mild grad, men vurderes alligevel, at hun skal have en tandrensning. Det er naturligvis noget Dyreværnets dyrlæger står for, når hun lige er faldet til i sit nye hjem. Får man foretaget dette hos anden dyrlæge, er det på ny ejers egen regning.

Hvis du vil vide mere om Frøken, så send en mail til Dyreværnets adoptionspersonale på: internatet@dyrevaernet.dk

Frøken bor hos Dyreværnet i Rødovre og hvis man er interesseret i hende, skal man møde personligt op i internatets åbningstid, som kan ses på hjemmesiden lige her. Adoptionsgebyret for hunde er 2500 kr. og pengene går til pasning, pleje og dyrlægeomkostninger til de næste dyr, der flytter ind på internatet.

Hjælp en kærlig hund med at finde et nyt hjem.

Potedask fra Signe (og Frøken)