Den sødeste hilsen fra hvalpen Holger som fik vendt sin skæbne

Holger

Hvalpen Holger, som lever det perfekte hundeliv hos sin nye familie

Som du kan læse i det seneste indlæg her på bloggen, så ELSKER jeg at modtage hilsner fra de dyr, som Dyreværnet har fundet nye hjem til. Forleden læste jeg en dejlig hilsen fra hvalpen Holger, som gik lige i hjertet.

I sommers blev lille Holger fundet på åben gade i København, hvor en ukendt mand råbte og skældte på den stakkels hvalp. En bekymret forbipasserende greb ind, og det endte med at hun fik overdraget den lille basse. Efterfølgende indleverede hun Holger til Dyreværnet, og vi hjalp ham med at finde et helt fantastisk hjem. Nu har hans nye familie sendt os en dejlig hilsen, og den vil jeg gerne dele med dig.

Så sæt dig godt til rette i den blødeste stol du har, find Kleenex-boksen frem, og bliv varm om hjertet når du læser Holgers søde hilsen her.

Potedask fra Signe