Bliv indsamler for Dyreværnet

IMG_6182

Kunne du tænke dig at blive indsamler for Dyreværnet? Nu er det muligt at oprette sin egen indsamling på BetterNow, og det er op til dig, hvordan du vælger at indsamle pengene.

Skal du deltage i et cykelløb, løbe en maraton eller lignende

Hvis du står overfor en vigtig sportspræstation, så gør din bedrift til noget stort for dyrene. Du kan fx lade overskuddet gå til fordel for Dyreværnet og samtidig få venner og familie til at hjælpe dig mod målet.

Giv din gave videre til dyrene

Oplever du også at det bliver sværere med årene at finde på ønsker til jul og fødselsdag?  Hvis brylluppet, den runde fødselsdag eller jubilæet står for døren,  og du ikke ved hvad du skal ønske dig, så opret en indsamling på BetterNow, og giv en økonomisk håndsrækning til dyr i nød.

Brug dit talent

Kan du trylle i et køkken, så inviter familien på festmiddag med entrepris, og lad overskuddet gå til din indsamling. Du kan også lave en bagedyst med kollegerne, tage vennerne med på bådtur eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser, hvordan du kan samle ind, og samtidig få en god oplevelse med dem du holder af.

Sådan gør du

Opret en bruger på BetterNow.dk og bliv indsamler for Dyreværnet via dette link: https://www.betternow.org/dk/dyrevaernet Herefter klikker du på Start indsamling, hvorefter du udfylder formularen på hjemmesiden. Når dette er gjort er du klar til at starte din indsamling.

Fortæl om din indsamling

Del din indsamling på sociale medier eller send en e-mail til din omgangskreds, og fortæl dem om den. Det behøver ikke kun at være med opfordringer til at støtte, men du kan også informere om, hvordan det går med indsamlingen eller det projekt du samler ind for.

Jeg håber at du har lyst til at blive indsamler, så vi sammen kan gøre en forskel for de herreløse kæledyr i Danmark.

Potedask fra Signe

 

 

 


,