Super stolt: 4.8 ud af 5 stjerner på Facebook

12842502_10153971170723648_1237718030_o

Mie er en af Dyreværnets to dyrlæger, der kæmper for at redde de mange dyr, som internatet modtager.

Mange forbinder nok Facebook med virale nyheder, hverdagsopdateringer og en masse sjove billeder af venner og familie. Men for os, der har vores daglige færden hos Dyreværnet, er Facebook meget mere end det.

Det er det sted, vi når bredest ud og den platform, som hurtigst sætter os i forbindelse med rigtig mange, på meget kort tid. Og så er det også stedet, hvor vi kan læse, hvad folk mener om os.

Og derfor er vi rigtig glade for, at vi på vores Facebookside, aktivt, har valgt at give folk muligheden for at anmelde os. På den måde er vi konstant opdaterede på, hvilken mening folk har om internatet, medarbejderne og Dyreværnet i sin helhed.

I skrivende stund har vi en score på 4.8 ud af en tilfredshed på max 5 stjerner. Det resultat er på baggrund af over 9.4000 anmeldelser. Det er super godt gået! Vi er så glade og taknemmelige for den helt unikke indsigt, vi får, ved at læse anmeldelserne. Det gælder både de gode og de dårlige, for de er alle sammen med til at styrke og forbedre os.

Så udover at vi selvfølgelig er super stolte over, at så mange vælger at følge os og LIKE vores opslag på Facebook, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det vi får igen af jer, i lige så høj grad, bliver værdsat fra vores side.

Hvis du også har lyst til at komme med din anmeldelse af Dyreværnet, så kan du gøre det ved at trykke lige her:

Potedask fra Signe