Kom til Åbent Hus hos Dyreværnet

åbent husSøndag den 28. august 2016 åbner Dyreværnet porten
til det årlige Åbent Hus arrangement. Vi har planlagt et spændende program, som du kan se nedenfor. Som noget nyt har vi også arrangeret marked på nabogrunden, hvor du kan købe mad og ting til både to- og firbenede.

Snart kan vi endnu en gang byde velkommen til Dyreværnets årlige Åbent Hus arrangement. Vi glæder os allerede meget til at tage de besøgende med på rundvisninger, holde spændende foredrag, og som noget nyt kan du handle i de mange stande, som vil stå på nabogrunden.

Det sker søndag den 28. august 2016, hvor vi åbner porten kl. 12.30 og arrangementet slutter kl. 16.30.

Dagens program:
Rundvisning hver ½ time
Starter kl. 12.30, sidste rundvisning kl. 16.00

Foredrag om adoption af dyr fra Dyreværnet v/adoptionsansvarlig Maria Rønde Jakobsen Kl. 12.30-13.00

Foredrag om dyreværnssager v/udrykningsleder Nina Amdi Carlsen
Kl. 13.30-13.50 og kl. 15.30-15.50

Foredrag om kaniner v/ Helle Molberg, Frikanin.dk
Kl. 14.30-15.00

Hele dagen vil det være muligt at købe forfriskninger og besøge de forskellige stande samt deltage i konkurrencer. Har du lyst til at tilbringe en søndag i dyrenes tegn, så tilmeld dig på vores facebookside her, hvor vi løbende opdaterer programmet for Åbent Hus. Vi gør opmærksom på at besøgendes egne kæledyr ikke på medbringes til Åbent Hus, og det er ikke muligt at adoptere dyr på denne dag.