Så er der godt nyt til de danske hunde- og katteejere: 
Ny dyreforsikring støtter op om misrøgtede kæledyr

Dyreværnets direktør, Rikke Christensen-Lee med Bjarne Bunk fra Dyreforsikring Danmark

Dyreværnets direktør, Rikke Christensen-Lee med Bjarne Bunk fra Dyreforsikring Danmark

Det er en stor glæde at kunne fortælle, at Dyreværnet har indgået et toårigt samarbejde med Dyreforsikring Danmark, der udbyder kæledyrsforsikringer i Danmark.

Dyreforsikring Danmark er en ny og innovativ aktør på det danske marked indenfor dyreforsikringer, og virksomheden tilbyder et nyt kvalitetsprodukt til både hunde- og katteejere. Tegner man en forsikring gennem Dyreforsikring Danmark, er familiens bedste ven dækket sikkert ind i tilfælde af sygdom. Men ikke nok med det. Man hjælper samtidig Dyreværnet i arbejdet med at redde misrøgtede kæledyr i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at man hos Dyreforsikring Danmark har lyttet til kundens behov og forventninger til sygeforsikringer til hund og kat. At virksomheden samtidig har valgt at støtte op om Dyreværnets arbejde anser jeg for meget ansvarligt. Det skal ingen hemmelighed være, at vi i den grad har behov for støtte, for desværre er der flere og flere kæledyr, der lider nød i Danmark. Så kombinationen af et godt forsikringsprodukt og en virksomhed, der tænker ud over egne rækker…. Bedre bliver det ikke.

Ud over at bidrage til Dyreværnets arbejde, donerer Dyreforsikring Danmark en gratis sygeforsikring til de hunde og katte, som Dyreværnet bortadopterer til nye hjem. Forsikringen er gældende i tre måneder, og herefter står det frit for adoptivfamilierne om de vil fortsætte med sygeforsikringen.

Det synes jeg er en rigtig god og tryg start, som vi er med til at give til vores dyr og deres nye familier.

Potedask fra Rikke.

Læs mere om Dyreforsikring Danmarks kæledyrsforsikringer på www.dyreforsikringdanmark.dk